У Вараші один водій хотів відкупитися за хабар, а у іншого — вилучили наркотики

649 0

Ми у соцмережах:

У Вараші один водій хотів відкупитися за хабар, а у іншого — вилучили наркотики

Двох водіїв у стані сп’яніння виявили поліцейські у Вараському районі. За обома фактами розпочаті досудові розслідування. Крім того, на порушників склали адмінматеріали.

У Вараші під час патрулювання близько опівночі 13 липня екіпаж сектору реагування патрульної поліції зупинив за порушення правил дорожнього руху водія мопеда «Honda». За зовнішніми ознаками 35-річний місцевий житель перебував у стані наркотичного сп’яніння. До того ж, під час поверхневої перевірки у нього виявили та вилучили шість таблеток метадону. Від проходження медичного огляду порушник відмовився.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальний проступок і вилучила наркотичні лікарські засоби, які скеровуватиметься на експертизу. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів дізнавачі Вараського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Також на водія поліцейські склали адмінпротокол за частиною 1 статті 130 та постанову за частинами 1 та 2 статті 126, частиною 6 статті 121, та частиною 5 статті 121 КУпАП.

А вже за дві години у селі Сопачів у поле зору працівників СРПП Вараського районного відділу потрапив автомобіль «BMW», який підозріло маневрував проїзною частиною. За зовнішніми ознаками водій легковика перебував у стані алкогольного сп’яніння, що і підтвердили результати огляду за допомогою алкотестера — 1,19 проміле. Щоб уникнути відповідальності, він надав поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США та 1000 гривень.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі Вараського районного відділу поліції за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України розпочали досудове розслідування. Також на 32-річного жителя Вараша поліцейські склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП.

Гроші правоохоронці вилучили. Крім штрафу, варашівцю може загрожувати від двох до чотирьох років обмеження або позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також