У Вараші пройде «Енергія мистецтва»

1156 0

Ми у соцмережах:

У Вараші пройде «Енергія мистецтва»

Цей проект EnergyArtFest громадської організації «Агенція сталого розвитку міста» став переможцем конкурсу «Малі міста - великі враження», за підтримки уряду та міністерства культури України.

 

- За моєї ініціативи,  у партнерстві з Агенцією сталого розвитку міста (м.Рівне),  ВП "Рівненська АЕС" та Будівельною компанією «Алатир-Інвест» було подано заявку на конкурс та здобуто перемогу. Відтак, ми вже розпочали підготовку до яскравої мистецької подію нашого міста.  Тож чекаємо усіх на «EnergyArtFest», - наголошує Олександр Мензул, секретар Вараської міської ради.

 

На мікрорайоні Ювілейний буде створено новий вуличний креативний простір для розвитку мистецького життя міста, де буде змога проводити мистецькі заходи, концерти, фестивалі під відкритим небом.  На території простору міста буде створено арт-обєкт  у вигляді великих літер Вараш та розфарбований у стилі стріт-арт.

- Цей об’єкт буде виступати немов галерея під відкритим небом та стане символом як фестивалю так і локації вцілому.  Відтак, «EnergyArtFest» - це не просто фестиваль, це формування платформи для розвитку творчого потенціалу міста, - наголошує автор проекту Олена Хмельник.

Організатори обіцяють здивувати гостей свята драйвом та енергією. Будуть проводитись численні безкоштовні майстер-класи, шоу-програми для дітей та дорослих, виступи місцевих зірок та колективів, дискотека, відомих ді-джеїв, світлодіодне шоу, шоу роботів-трансформерів. Спеціальними гостями фестивалю будуть фіналістка Голосу країни Іванка Червінська та Ігор Закусь - бенд JazzKolo, а також легендарний симфонічний оркестр «Brevis».

Проведення фестивалю  «EnergyArtFest» відбудеться 14-15 вересня у м.Вараш, мікрорайон Ювілейний.   Офіційне відкриття локації та початок фестивалю - о 16:00.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також