У Вараші розбійник вдарив продавчиню ножем

1271 0

Ми у соцмережах:

У Вараші розбійник вдарив продавчиню ножем

Четвертого квітня о 15:20 на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Парковій у Вараші невідомий напав на продавчиню у місцевому магазині, завдав їй тілесні ушкодження та втікає у напрямку річки.

Поліцейські сектора реагування патрульної поліції затримали втікача. Це був 25-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки.

Встановлено, що розбійник зайшов до торгового закладу та, погрожуючи ножем, наказав продавчині, 67-річній жительці Вараша, лягти на землю, зачинивши двері ізсередини. Коли побачив, що в касі немає грошей, підійшов до дверей. В цей час жінка зробила спробу його затримати. Зловмисник у відповідь завдав їй декілька ударів ножем. Прихопивши слабоалкогольні напої, втік з місця події. Потерпілу жінку із непроникаючими пораненнями доставили до лікарні.

Нині 25-річний розбійник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За розбій, вчинений в умовах воєнного стану, йому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна, повідомляє поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також