У Вараші у вівторок розпочнеться опалювальний сезон

895 0

Ми у соцмережах:

У Вараші у вівторок розпочнеться опалювальний сезон

Із 21 вересня у Вараші розпочнеться опалювальний сезон 2021/2022 років. Таке рішення сьогодні на засіданні ухвалили члени виконавчого комітету Вараської міської ради.

Зокрема, члени комітету взяли до уваги лист Управління освіти щодо зниження температури повітря в приміщеннях закладів дошкільної освіти нижче санітрних норм, епідеміологічний стан у міста та прогнозовані середньодобові показники зовнішнього повітря.

У першу чергу теплоносій подаватиметься до дитячих, навчальних і лікувальних закладів.

Також під час засідання 20 вересня виконавчого комітету затверджено нові тарифи на послуги постачання теплової енергії та гарячої води.

Із 1 жовтня року для споживачів у Вараші діятимуть нові тарифи на послуги постачання теплової енергії та гарячої води. Відповідне рішення сьогодні ухвалили члени виконавчого комітету Вараської міської ради.

Зокрема, вартість Гкал теплової енергії збільшено на 14 грн 94 коп. і складатиме 223 грн 74 коп. Вартість кубічного метру гарячої води для споживачів у багатоквартирних будинках міста збільшилася на 72 коп. і складатиме 42 грн 83 коп. Вартість кубічного метру гарячої води для споживачів у приватних садибах збільшено на 82 коп. і складатиме 43 грн 98 коп.

Основним чинником зміни тарифів є збільшення ціни на теплову енергію, яку комунальне підприємство "Вараштепловодоканал" купує у ВП "Рівненська АЕС".

- Здорожчання вартості тепла та гарячої води стосується усіх міст-супутників, адже зростає собівартість виробництва теплової енергії на атомних станціях. Порівняно з Нетішиним ми маємо значно нижчий тариф. Якщо говорити про обласний центр, то цю цифру страшно називати – наразі оприлюднено намір теплопостачальної організації у понад 3000 грн за 1 Гка, – прокоментував рішення виконавчого комітету директор комунального підприємства "Вараштепловодоканал" Юрій Трачук.

У с.Заболоття Вараської громади опалювальний сезон 2021/2022 років розпочався 7 вересня, повідомляє міська рада Вараша.. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також