У Вараші суд виправдав ексдиректора комунального підприємства, якому інкримінували хабар

380 0

Ми у соцмережах:

У Вараші суд виправдав ексдиректора комунального підприємства, якому інкримінували хабар

Кузнецовський міський суд виніс вирок ексдиректору комунального підприємства «Благоустрій» Юрію Сергійчуку, якого підозрювали у вимаганні й отриманні 18 тис. грн хабара. Суд визнав посадовця невинним і виправдав його.

У 2016 році директор комунального підприємства «Благоустрій» за попередньою змовою із головним енергетиком установи погодився, аби компанія «Едль-Рої» встановила відеокамери у Вараші без укладання відповідного договору. За це він нібито вимагав 18 000 грн.

ZAXID.NET повідомляє:  у суді ексддиректор свою вину заперечив і розповів, що міська рада письмово зобов’язала КП «Благоустрій» виконати роботи з прокладання кабелю та підключення камер до електромереж, які мала оплатити компанія «Ель-Рої». Тоді обидва керівники погодили об’єми робіт, строки, визначили необхідні матеріали та вартість робіт – 18 000 грн. Підлеглі обвинуваченого підтвердили його слова.

Суддя Іван Зейкан визнав посадовця невинним у пред’явленому йому обвинуваченні та виправдав у зв’язку з відсутністю у його діях складу кримінального правопорушення. Рішення ще можна оскаржити в апеляційному суді.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також