У Вараші відзначатимуть День народження РАЕС

1282 0

Ми у соцмережах:

У Вараші відзначатимуть День народження РАЕС

46 років тому 25 травня в районі гори Хомецької був забитий перший символічний кілочок на будмайданчику майбутньої АЕС, що стало символом початку будівництва Рівненської АЕС.

Минулоріч у цей день вперше було започатковано День народження РАЕС. З нагоди свята цьогоріч 24 травня у м. Вараш відбудеться низка святкових урочистостей.

На площі перед Палацом культури з 14:00 до 15:00 діятиме ігровий майданчик з аніматорами, пройде святковий перформанс «Skate Battle» та гратиме духовий оркестр «Енергія Полісся». До 23:00 на площі триватиме святковий ярмарок. А о 20:00 у внутрішньому дворику Палацу культури стартує розважальна програма для молоді за участю молодіжних творчих гуртів.

У Палаці культури о 15:00 відбудеться урочиста церемонія нагородження почесними відзнаками працівників Рівненської АЕС. Крім того, у фойє І поверху закладу працюватимуть виставка переможців першого етапу міжрегіонального дитячо-юнацького конкурсу творчості «Енергоатом: робимо Україну світлішою» та виставка-панорама «РАЕС – очима фотомитців».

На території спорткомплексу «Ізотоп» о 17:00 відбудеться урочисте відкриття 18-Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби, присвяченого пам'яті Валерія Брунька. А о 17:45 – відкриття товариської зустрічі ветеранів «Динамо» (м. Київ) – «Ізотоп» (м. Вараш).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також