У Вараші знову ловитимуть "терористів та диверсантів"

1079 0

Ми у соцмережах:

У Вараші знову ловитимуть

З 21 квітня по 27 квітня на Рівненській АЕС будуть проведені спільні тактико спеціальні навчання. Спостерігачами будуть експерти з безпеки Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США.

До навчань залучаються обласні управління Служби Безпеки України, поліція, рятувальники, військовики в/ч 3045 НГ України та 3-го стрілецького батальйону в/ч 3002 ЗОТО НГ України, ОК «Захід», Рівненського зонального відділу військовї служби правопорядку Збройних Сил України, УДПтС в Рівненській області, Луцький прикордонний загін ДПС України, Рівненська обласна державна адміністрація та Володимирецька районна державна адміністрація та Вараський міськвиконком. У якості спостерігачів під час навчань будуть залучені експерти з безпеки Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США та інтегруючого підрядника.

Правоохоронці обмежать перебування громадян та транспорту у межах санітарно-захисної зони Рівненської АЕС (в радіусі 2,5 км). Обов’язковим є наявність документів, що засвідчують особу у громадян, які перебувають у зонах обмеження доступу та санітарно-захисній зоні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також