У Вараському районі думають, як відновити «Поліський трамвай»

608 0

Ми у соцмережах:

У Вараському районі думають, як відновити «Поліський трамвай»

Команда ULEAD з Європою в Рівненській області організувала онлайн-зустріч щодо відновлення роботи вузькоколійної залізниці «Антонівка – Зарічне».

Метою зустрічі було обговорення із представниками Антонівської, Каноницької, Володимирецької, Локницької та Зарічненської територіальних громад, Укрзалізниці та Вараських райради і райдержадміністрації перспективи відновлення роботи вузькоколійки «Антонівка-Зарічне».

Це вже друга зустріч – першою була зустріч-знайомство громад та узгодження спільної зацікавленості у продовженні співпраці.

"У результаті децентралізації повноваження громадам і районам передали без фінансового забезпечення, то як можна взяти на баланс ціле підприємство, якщо нема фахівців? А от утримання майна, ремонт – це можна продумати спільно, розглянути варіанти співфінансування і тої ж проєктної діяльності. Треба питати думку громад, області, влади усіх рівнів, нардепа", - зазначив Руслан Сивий, керівник регіонального офісу ULEAD з Європою / ULEAD with Europe у Рівненській області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також