У «Вереса» нове керівництво

1781 0

Ми у соцмережах:

У «Вереса» нове керівництво

Вибори нового керівництва футбольного клубу «Верес» відбулися у вівторок на стадіоні «Авангард». Почесним президентом нашого багатостраждального клубу став ніхто інший як міський голова Рівного Віктор Чайка, президентом обрано керуючого справами міськвиконкому Святослава Власюка, директором команди призначили Сергія Сільвая, який до цього працював тренером.

Вибори нового керівництва футбольного клубу «Верес» відбулися у вівторок на стадіоні «Авангард». Почесним президентом нашого багатостраждального клубу став ніхто інший як міський голова Рівного Віктор Чайка, президентом обрано керуючого справами міськвиконкому Святослава Власюка, директором команди призначили Сергія Сільвая, який до цього працював тренером. Незмінною залишилася посада головного тренера, на ній, як і раніше, працюватиме Григорій Шаламай, йому допомагатиме Володимир Новак, який буде граючим тренером. До ради клубу також увійшли голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук, начальник міськуправління бюджету та фінансів Володимир Балицький, голова постійної комісії бюджету та фінансів Рівнеради Сергій Васильчук, начальник міськуправління транспорту та зв’язку Василь Сливка, директор табору «Електронік» Руслан Демуров, а також підприємці, які дали згоду підтримувати команду. Першу гру з новими керівниками «Верес» проведе сьогодні на своєму полі проти «Галичини» з Дрогобича, її початок о 16.00. А минулої суботи наша команда їздила на Івано-Франківщину, де поступилася клубу «Енергетик» (Бурштин) — 0:2, по голу «Верес» пропустив на початку кожного з таймів. І ще цікавий історичний факт. 20 квітня 1958 року свою першу офіційну гру в рамках чемпіонату СРСР провела команда майстрів міста Рівне. Тоді на своєму майданчику рівняни зіграли 0:0 з командою Ленінградського технологічного інституту. Таким чином, 20 квітня виповнюється 45 років існування команди майстрів у Рівному. Отож «Верес», який є наступником «Колгоспника», «Горині» та «Авангарду», можна привітати якщо не з ювілеєм, то принаймні з майже круглою датою.

Результати інших матчів туру: «Чорногора» — «Нива» — 1:1, «Нафтовик» — «Поділля» — 0:0, «Карпати-3» — «Динамо-3» — 2:0, «Галичина» — «Буковина» — 1:1, «Система-КХП» — «Лукор» — 0:2.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також