У «Вересі» - кадрові зміни

1118 0

Ми у соцмережах:

У «Вересі» - кадрові зміни

В‘ячеслав Шевчук - віцепрезидент, Микола Чещевой - комерційний директор.

Одразу два кадрових призначення сьогодні затвердили члени наглядової ради народного клубу Верес. Вони проголосували за звільнення В‘ячеслава Шевчука з посади спортивного директора. Його призначили на посаду віцепрезидента.

- Вирішили сконцентрувати всю відповідальність за трансферну політику і спортивну складову - на головному тренері. Це людина, яка несе відповідальність за результат. Контракт зі спортивним директором був розрахований на рік. Ми його виконали. Зараз ми розуміємо, що для клубу В‘ячеслав Шевчук - це актив. Нам потрібна людина для допомоги в розвитку футбольної академії і Veres Junior Cup. Також на В‘ячеслава Шевчука хочемо покласти обов‘язки представництва клубу на українській і європейській медіа аренах. Тому запропонували йому посаду віцепрезидента. - сказав президент народного клубу Верес Іван Надєїн.

- Перше, що я зробив для Вереса на посаді спортивного директора - об‘їхав безліч готелей, поспілкувався з їх керівниками і домовився про хороші умови проживання і харчування футболістів на вигідних умовах. Друге - це підписання контракту з новим титульним спонсором. VBET. Це поки найбільший титульний спонсор в історії клубу. Збираюся і надалі працювати задля розвитку народного клубу на новій посаді, - сказав В‘ячеслав Шевчук.

Також на посаді комерційного директора народного клубу Верес члени наглядової ради затвердили кандидатуру Миколи Чещевого. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також