У вихідні рівнян звуть на шопінг в ЦУМ та два концерти

1853 0

Ми у соцмережах:

Фото Wikimapia

Цього вікенду у Рівному влаштують відразу два концерти - на честь відкриття оновленого ЦУМу.

Вже у суботу, 16 листопада, у центральному універмазі урочисто переріжуть стрічку. Цього ж дня відкриється і ЕКО-маркет, що на першому поверсі будівлі. На святкове відкриття запросили Романа Скорпіона. Початок шоу-програми з нагоди відкриття супермаркету – у суботу о 10:00.

А вже у неділю рівняни зможуть погуляти на концерті, який влаштує безпосередньо центральний універмаг і компанія «Єврохолдінг». Відкриття оновленого ЦУМу вони називають рестартом універмагу, адже усі три поверхи займуть нові орендарі, а дизайн - суттєво зміниться.

Там з’являться відділи з дитячими іграшками, косметикою, аксесуарами та ювелірними прикрасами, одягом і взуттям, а ще - салон-студія, зоомагазин і магазин квітів.

У неділю, 17 листопада, о 15:00 на гостей свята чекає концертна програма, розваги, конкурси з ведучими і подарунки. А ще - сюрпризи і знижки.

За оновлення самого фасаду будівлі керівництво ЦУМу обіцяє взятися вже через рік, повідомляє Радіо Трек. 

Загальна площа приміщень реконструкції сягає понад 6 000 квадратних метрів. В оновленому торговому центрі розмістяться продуктовий супермаркет, магазини косметики, ювелірних прикрас, канцтоварів, мобільних телефонів, аптека.

На 4 та 5 поверхах – офісні приміщення. Усі деталі можна дізнатися на сайті ЦУМу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також