У вільних людей стріляють раби: Зеленський прокоментував обстріл мітингу у Херсоні

967 0

Ми у соцмережах:

У вільних людей стріляють раби: Зеленський прокоментував обстріл мітингу у Херсоні

Президент Володимир Зеленський відреагував на сьогоднішню спробу силового розгону із застосуванням зброї мітингу у Херсоні проти російських окупантів мешканців міста. Він обіцяє забезпечити «чорну смугу» в житті кожному російському загарбнику.

Зеленський звернувся до жителів півдня України – зокрема, Бердянська, Каховки, Енергодара, Мелітополя, Херсона. Він зазначив, що сьогодні у Херсоні всі побачили, як у вільних людей стріляють раби.

«Ми сьогодні всі побачили, як у вільних людей стріляють раби. Раби пропаганди, яка підміняє їх свідомість. Раби, які звикли пакувати в автозаки усіх... Ці раби, яких прислала Росія, ніколи не бачили вільних людей... Херсоне, тримайся. Ми не забудемо ці кадри з міста...», – заявив президент.

Зеленський пообіцяв херсонцям, що окупантам доведеться відповісти за скоєне, щойно Збройні сили прорвуться до міста. За його словами, кожного воєнного злочинця за атаки на синьо-жовті барви чекатиме чорна смуга.

«Ми всі бачили, як ви стоїте, які ви. Ми всі відчули, як ви хочете повернути свободу. На землі, де, споглядаючи Чумацький Шлях, чумаки ходили по сіль, ворогам буде несолодко. І щойно ми зможемо до вас пробитися, зможемо до вас прорватися, на кожного окупанта, який стріляв у мирних херсонців просто за синьо-жовтий колір, чекає чорна смуга», – наголосив український президент.

Нагадаємо, що сьогодні, 21 березня, війська РФ світлошумовими гранатами та пострілами у повітря спробували розігати мітинг українців у Херсоні. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також