У військкоматі знайшли хабарника

2267 4

Ми у соцмережах:

Фото ілюстративне

Військовою прокуратурою Рівненського гарнізону спільно із слідчими Головного управління Національної поліції в Рівненської області та оперативними співробітниками управління Служби безпеки України в Рівненській області задокументовано факт одержання 800 доларів США неправомірної вигоди в розмірі начальником служби захисту інформації Дубенського об’єднаного міського військового комісаріату.

За цим фактом призначене службове розслідування. На час проведення розслідування військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків. У разі доведення його вини судом, військовослужбовець понесе покарання згідно вимог чинного законодавства та буде звільнений з лав Збройних Сил України та позбавлений військового звання.

На підставі доручення військового прокурора Рівненського гарнізону військовослужбовець поміщений в кімнату для тимчасово затриманих до обрання йому міри запобіжного заходу.  

Командування оперативного командування «Захід» наголошує, що й надалі всіляко буде сприяти правоохоронним органам у виявленні та покаранні осіб, які своїми вчинками ганьблять високе звання військовослужбовця Збройних Сил України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також