У водія комбайна, який вчора згорів на Рівненщині, понад 40% опіків тіла

26343 1

Ми у соцмережах:

У водія комбайна, який  вчора згорів на Рівненщині, понад 40% опіків тіла

Вчора, 28 липня, під час заправки пально-мастильними матеріалами на узбіччі поля неподалік Самострілів Корецького району зайнявся комбайн. Від займання постраждав 48-річний комбайнер. Із тяжкими опіками його госпіталізували у реанімаційне відділення Корецької районної лікарні, а звідти направили в опікове відділення обласної клінічної лікарні у Рівному.

Головний лікар обласної лікарні Іван Зима розповів:

Наразі стан пацієнта стабільно тяжкий. Зараз робимо усе, аби вивести чоловіка з опікового шоку. Завтра плануємо розпочинати оперативне лікування. У нього понад 40% опіків, з них 20% – глибокі. Обпечені руки, обличчя, грудна клітка, спина. Операцій буде багато, але перш за все, потрібно закривати уражені ділянки свинячою шкірою, щоб не втрачати білки та плазму.

Речник ГУ ДСНС Рівненщини Дмитро Мельник розповів, що попередньо причиною займання комбайна стало порушення правил техніки безпеки. Для того, аби з’ясувати точну причину спалаху, мають опитати комбайнера.

Добре, що цей випадок трапився на узбіччі поля, а не на самому полі. Бо якби вогонь перейшов на посіви, то збитки та масштаби пожежі були б набагато більші, – коментує Дмитро Мельник.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також