У Володимирецькому районі горів житловий будинок

3817 0

Ми у соцмережах:

фото - ГУ ДСНС

Сьогодні о 4:50 рятувальникам повідомили про пожежу в житловому будинку в селі Озері Володимирецького району. На місце виклику виїхали чергові рятувальники пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцева пожежна охорона з села Кідри.

Рятувальники встановили, що горіла покрівля дерев’яного будинку та одне з приміщень. Вогнеборцям вдалося попередили поширення вогню на всі інші житлові приміщення будинку. Внаслідок пожежі згоріла покрівля будинку, вогонь пошкодив перекриття, меблі та речі домашнього вжитку.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС Рівненщини, пожежу помітила власниця будинку, яка прокинулася від їдкого запаху диму. В коридорі та на кухні вже було повно диму. Жінка побачила, що осередок загоряння був на кухні, а вогонь швидко поширювався на всі приміщення. Якби пожежу вчасно не виявили, то всі, хто був в будинку могли загинути від отруєння чадним газом, ще до того, як вогонь поширився б на значну площу. Адже людині досить лише кілька разів вдихнути отруйний дим, щоб втратити свідомість та задихнутися.

Наразі встановлюють причини виникнення пожежі.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також