У Володимирці знову виготовлятимуть паспорти

674 0

Ми у соцмережах:

У Володимирці знову виготовлятимуть паспорти

Володимирецький ЦНАП розпочав облаштування робочої станції для виготовлення паспортів. Працюватиме вона в приміщенні, де був Володимирецький сектор Державної міграційної служби – вулиця Соборна, 49. Сектор ось уже більше року як закрили. Жителі громади для виготовлення паспортів мусили їхати у Вараш, Сарни чи кудись іще. Дуже незручно. Тому селищна рада шукала шляхи, як повернути послугу у Володимирець.

- Допомогли партнери – проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) за фінансової підтримки Уряду Великої Британії British Embassy Kyiv – саме вони надали нашій громаді комплекс біометричного обладнання для оформлення та видачі паспортів, - повіломляє Володимирецька селищна рада.

Сьогодні необхідне обладнання прибуло у Володимирець. Це персональний комп’ютер, принтер, фотокамера зі спалахом та штативами, обов’язково парасолька, зчитувачі для документів та для відбитків пальців, планшет для підпису та інші речі. Спеціалісти відразу взялися облаштовувати робоче місце.

Ще одну таку робочу станцію придбає селищна рада за кошти бюджету громади, адже однієї буде недостатньо, а від того довжелезні черги. Далі ці станції треба буде підключити до державного каналу захищеного зв’язку – це також окрема історія, яка коштуватиме селищному бюджету не менше 200 тисяч гривень.

За декілька місяців Володимирецький ЦНАП зможе розпочати прийом документів, про що буде повідомлено. Їхати за паспортом деінде мешканцям нашої та сусідніх громад більше не доведеться.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також