У "Вопаку" викрав каву

1242 0

Ми у соцмережах:

У

Рівнянин, якого розшукують за крадіжку, вирішив скоїти черговий злочин, однак не врахував, що заклад перебуває під охороною.

Наряд реагування батальйону поліції охорони отримав інформацію про сигнал «Тривога», який надійшов із супермаркету "Вопак", що на вулиці Чорновола у Рівному. Поліцейські через кілька хвилин уже прибули на місце події.

Охорона закладу вказала правоохоронцям на невідомого чоловіка, який намагався винести за межі касової зони неоплачений товар -каву "Якобс". Зловмисник чинив опір і намагався покинути супермаркет, він був затриманий та доставлений до міського відділу поліції.  Згодом поліцейські охорони встановили, що затриманий 32-річний рівнянин перебуває в розшуку за скоєння крадіжки. 

Управління поліції охорони в Рівненській області повідомляє, що за новий злочин затриманого очікує покарання за статтею 51 Кодексу України про адміністративні правопорушення – дрібне викрадення чужого майна. Санкція статті передбачає покарання -  штраф до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до одного місяця або адміністративний арешт на строк до 10 діб.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також