У закривавленому сейфі, який рівнянин викрав з торгкомпанії, знайшли понад пів мільйона гривень

2264 0

Ми у соцмережах:

У закривавленому сейфі, який рівнянин викрав з торгкомпанії, знайшли понад пів мільйона гривень

Сьогодні близько першої ночі на вулиці Млинівській в Рівному патрульні поліцейські зупинили легковик «Renault Logan». Водій та двоє пасажирів помітно нервували, тож інспектори провели поверхневу перевірку авто: в салоні на задньому сидінні поліцейські виявили металевий сейф зі слідами крові. Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу.

Поліцейські встановили, що 32-річний житель Рівного демонтував пластикове вікно, проник у складське приміщення приватного підприємства на території Рівненського району, звідки викрав металічний сейф із грішми. Втім, випадково порізався і залишив і на місці події, і на металевому тайнику власні «зразки» крові.

Потому попросив знайомого, аби той замовив таксі та приїхав по нього. Але по дорозі їм не пощастило — авто зупинили патрульні.

За фактом таємного викрадення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану, слідчі ВП № 1 м. Рівне розпочали кримінальне провадження.

У вилученому сейфі, який відчинили в присутності потерпілого, 48-річного власника торгової компанії, знаходилося 520 тисяч гривень.

Як з’ясувалося, 32-річний рівнянин працював на вказаній фірмі. Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За сукупністю зібраних доказів слідчі за погодження прокуратури повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

За скоєне раніше не судимому 32-річному підозрюваному, який у вчиненому зізнається, може загрожувати до 8 років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також