У Зарічному рятувальники знайшли мертву людину

2630 0

Ми у соцмережах:

У Зарічному рятувальники знайшли мертву людину

Погасивши пожежу в селі Зарічне Радивилівського району, рятувальники обстежили місце подія і виявили бездиханне тіло 67-річного чоловіка.

 Як повідомила прес-служба управління ДСНС в Рівненській області, 23 листопада о 10:23 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в Радивилівському районі, село Зарічне, по вул. Криничній. На місце події було направлено черговий караул рятувальників 2-ї державної пожежно-рятувальної частини села Козин. Прибувши на місце виклику вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одноповерховому, цегляному, критим шифером приватному житловому будинку, розміром 12х10м.кв. На ліквідацію відразу було подано вогнегасячі речовини.
О 11:22 пожежу було локалізовано, а о 11:40 повністю ліквідовано. На місці пожежі рятувальниками було виявлено мертве тіло чоловіка 1952 р.н..
Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено деревяну підлогу, меблі, та речі домашнього вжитку в одній із кімнат житлового будинку. Причина та збитки від пожежі встановлюються. До ліквідації було залучено одну одиниця спецтехніки та чотири чоловіки особового складу рятувальників.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також