У здолбунівських комунальників ревізори виявили фінансових порушень на понад півтора мільйона гривень

2823 0

Ми у соцмережах:

У здолбунівських комунальників ревізори виявили фінансових порушень на понад півтора мільйона гривень

Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області проведено ревізію окремих питань фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Здолбунівське» Здолбунівської міської ради за період з 1 січня 2019 по 30 червня 2022 року і виявлено фінансових  порушень, що призвели до втрат ресурсів, на 1,6 млн грн.

Сайт Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області повідомляє:

- Підприємством зайво отримано майже 941 тис. грн коштів міського бюджету за Програмою організації благоустрою населених пунктів через включення до розрахунку потреби витрат, які відповідно до укладених договорів, фактично відшкодовуються у складі діючого тарифу на платні послуги.

У 2019 році з обліку підприємства списана дебіторська заборгованість на суму 489 тис. грн, яка виникла внаслідок перерахування коштів за придбаний автомобіль-сміттєвоз, якого фактично не отримано. Відповідних заходів щодо стягнення цієї заборгованості та повернення коштів в повному обсязі не вжито.

Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів, а керівнику об’єкта контролю надіслано вимоги про усунення порушень.

На сьогодні вже відшкодовано понад 1 млн грн виявлених порушень, що призвели до втрат.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також