У Здолбунівському районі молодики краденим трактором возили металобрухт

935 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунівському районі молодики краденим трактором возили металобрухт

У понеділок, третього червня, у 53-річного жителя Глинська Здолбунівського району зник трактор, про це він увечері повідомив до поліції. Чоловік пояснив, що трактор «Garden Scout» вранці ще був у підсобному приміщенні, яке зачинялося на застібку.

Поліцейські встановили, що до крадіжки трактора можуть бути причетні 20-річний місцевий житель та 15-річний пасинок власника, які раніше вже вчиняли крадіжки. Поліцейські з’ясували, що коли нікого із дорослих не було вдома, хлопці викрали трактор і цілий день перевозили ним металобрухт на пункт прийому. Де вони його брали, з’ясовують слідчі, повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Рівненській області.

Під кінець дня трактор зламався і хлопці залишили його в Орестові біля господарства, у якому на той час нікого не було. Поліцейські наклали на трактор арешт та проводитимуть автотоварознавчу експертизу у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою осіб).  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також