У Здолбунові чоловіка з раною на нозі ганяли по лікарні

4536 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові чоловіка з раною на нозі ганяли по лікарні

Незважаючи на ситуацію з коронавірусом, надання екстреної медичної допомоги ніхто не відміняв. Проте її не надали чоловіку зі Здолбунова, який поранив ногу пилкою. Натомість відправляли від одного лікаря до іншого.

 Про ситуацію в спільноті «Типовий Здолбунів» розповіла здолбунівчанка Іванна Гавлитюк.

«Вчора мала таке «щастя» бути на прийомі у травматолога, година 13. В хол шкандибає чоловік, 44 роки (пробачте, підглянула карту), блідий, підкульгує. І звертається до черги (чоловік 5), щоб пропустили. Буквально годину назад цей чолов’яга порізав пилкою (чи болгаркою, не суть) буквально над коліном ногу. Рана перебинтована, однак вся нога в крові. І розказує свої поневіряння (до речі кабінет травматолога був третім на сьогодні).

Він звернувся до приймального відділення, його не прийняли там, а пішки (!!!) людину з відкритою раною відправили в поліклініку чомусь до травматолога, щоб той його зашив. Не знаю як він дошкандибав. Дружина купила йому все необхідне для зашивання і змушена була поїхати за дитиною.

Ми звичайно пропустили. Його оглянув травматолог і (тадададам) відправив до стаціонару! Коли він вийшов, я запитала куди вас знову відправили, а він так з сумом: до моргу, щоб не заважав Медики! Де ваша ЛЮДЯНІСТЬ?»

Ми звернулися за коментарем до головного лікаря Здолбунівської ЦРЛ Володимира Лепехи. Він пообіцяв розібратися в ситуації і надати коментар пізніше.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також