День міста у Здолбунові відзначатимуть благодійним ярмарком

236 0

Ми у соцмережах:

День міста у Здолбунові відзначатимуть благодійним ярмарком

У неділю, 8 вересня, здолбунівчани святкуватимуть День міста. Цьогоріч особливу дату хочуть відзначити благодійним ярмарком.

Так, місцевих жителям та гостям пропонують:

- Долучитися до молебню у храмах міста за Здолбунів та його жителів.

- Дізнатися більше про історію міста. Локація - Здолбунівський краєзнавчий музей ім. О. Тищенка, з 12.00 до 18.00.

- Відвідати День відкритих дверей у Будинку культури цементників, у межах якого відбудеться концерт «Разом до Перемоги», волонтерський ярмарок, майстер-класи, military-лотерея та ін. Локація – центральний сквер по вул. Грушевського, з 15.00 до 17.00.

Із 17.00 до 19.00 у міському гідропарку можна буде:

- Взяти участь у майстер-класах від Здолбунівської міської станції юних техніків, Здолбунівського центру творчості дітей та юнацтва, Здолбунівської музичної школи, Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи.

- Відвідати благодійний ярмарок.

- За донат спробувати себе у ролі пілота БпЛА з Молодіжний простір Home'Як та іншими волонтерами.

- Здобути практичні навички з надання домедичної допомоги під наставництвом фахівців Товариства Червоного Хреста України та Здолбунівського ліцею №2.

- Відвідати концертну програму за участю: тріо «Натхнення» ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ ЗДОЛБУНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ , Софії Омельчук та спеціальних гостей – гуртів «Ельдорадо», «Never too late» і Заслуженого артиста України Леоніда Репети. Відбудеться також майстер-клас з хіп-хопу від Юрія Саюка, показові виступи студії сучасного танцю «NoName”, вокального ансамблю «Перлинка» клубу-філії с. Ільпінь та зразкового ансамблю східного танцю «Зірочки сходу».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також