У Здолбунові готують чемпіонів: тренер «моржує» з «малюками»

1468 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові готують чемпіонів: тренер «моржує» з «малюками»

На фото - наймолодші вихованці легендарного важкоатлета Володимира Гордійчука, котрий очолює сьогодні міський спортивний клуб "Богатир". Кожен з цих хлопчаків вже має чемпіонські здобутки, та тренер ніжно називає їх "малюки".

За словами Володимира Гордійчука, "богатирі" тренуються 5 разів на тиждень, з яких один день обов'язково приділяють загартовуванню. Влітку - це обливання холодною водою, а взимку - лазня і сніг.

У свої 71 рік заслужений тренер не відстає від вихованців і "моржує" разом з дітьми. Батьки підтримують такий підхід до тренувань, адже діти набагато менше хворіють.

- Вони - спортсмени. Я не бавлюсь з ними, я треную чемпіонів. Через кілька років побачите, які богатирі з них будуть! Зробимо ще таке фото і порівняємо, - розповідає Володимир Гордійчук

Здолбунівська міська рада повідомляє:  Володимир Гордійчук виховав 3 учасників Олімпійських ігор, 5 - майстрів спорту України міжнародного класу, 23 - майстрів спорту України з важкої атлетики. А сам Володимир Григорович має звання Заслуженого тренера України з важкої атлетики, майстра спорту СРСР, є неодноразовим чемпіоном України серед ветеранів, який встановив три рекорди світу.

Міцного здоров'я, Тренере! Чекаємо повторення фото через кілька років!

Фото: Рівненська обласна федерація важкої атлетики 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також