У Здолбунові медики госпіталізували сім‘ю, яка отруїлася

872 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові медики госпіталізували сім‘ю, яка отруїлася

20 січня о 23:00 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у Здолбунові отруїлася сім‘я.

О 23:05 медики Здолбунівської підстанції екстреної медичної допомоги прибули за вказаною адресою. У квартирі були: 48-річний чоловік, 43-річна жінка та їх 5-річний онук. Вони скаржилися на запаморочення, тимчасову втрату свідомості та блювоту.

«Медики оглянули пацієнтів. У жінки був низький артеріальний тиск, гіперемія обличчя, періодично втрачала свідомість. Обличчя чоловіка та дитини були бліді. Хлопчик - сонливий. Наша бригада медиків запідозрила у них отруєння чадним газом. Одразу ж провітрили приміщення, викликали газову службу та надзвичайників. Вони провели огляд квартири та під’їзду. Витоків газу не виявили», - розповів заступник головного лікаря з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Олег Ушкевич.
Жінку та чоловіка госпіталізували у Здолбунівську центральну районну лікарню. Мама 5-річного хлопчика написала відмову аби його транспортували до лікарні. Попередній діагноз - отруєння невідомою речовиною, повідомляє Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також