У Здолбунові на онлайн-аукціон з приватизації виставили приміщення у готелі «Зоря»

2254 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові на онлайн-аукціон з приватизації виставили приміщення у готелі «Зоря»

Приватизувати державну та комунальну нерухомість можна виключно через систему онлайн-аукціонів «Прозорро.Продажі». Приватизація дає об’єктам, які не використовуються, друге життя, а підприємцям – приміщення під бізнес за ринковою ціною.

У Здолбунові Рівненської області на вулиці Грушевського, 25, через е-аукціон можна приватизувати приміщення в готелі «Зоря». Місто – важливий залізничний вузол на Заході нашої країни, через нього курсують потяги у різних напрямках України.

 

Приміщення розташоване на третьому поверсі готелю, його площа – понад 97 квадратних метрів. Стіни – цегляні. Є водяне опалення, електрика, вода та каналізація. Простір можна використати під офіс, салон краси або для надання будь-яких послуг.

 

Стартова ціна лота – понад 25 тисяч гривень. Торги в державній електронній системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 22 травня, а заявки на участь в аукціоні можна подавати до 21-го числа.

 

Приватизація через «Прозорро.Продажі» – спосіб поповнити місцевий та державний бюджет 

 
Приватизація державного майна через електронну торгову систему «Прозорро.Продажі» допомагає наповнювати держбюджет під час війни. Якщо йдеться про кошти від приватизації комунальної власності, то вони йдуть до місцевих бюджетів. 

 

З моменту відновлення аукціонів, з вересня 2022 року, Фонд держмайна України залучив від продажу об'єктів малої приватизації понад 5,7 млрд грн.

 

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також