У Здолбунові нетверезий водій «Фіату» з Луганщини підбив «Пежо» і зламав собі носа

3529 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові нетверезий водій «Фіату»  з Луганщини підбив «Пежо» і зламав собі носа

21 жовтня, близько 17 години до здолбунівських поліцейських надійшла інформація, що водій автомобіля «Fiat» може керувати транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Екіпаж виявив легковик на вулиці 8-го Березня у Здолбунові.

Побачивши поліцейських, 33-річний водій автомобіля «Fiat Tipо», житель Луганської області, на перехресті допустив зіткнення із транспортним засобом «Peugeot Expert» під керуванням 44-річного жителя Здовбиці. Після автопригоди водій автомобіля «Fiat» намагався втекти через вікно, втім йому на заваді стали поліцейські.

Усіх учасників ДТП із різними травмами доставили до Здолбунівської лікарні. Попередньо, у 33-річного чоловіка медики діагностували перелом носа, у його 36-річного пасажира - перелом ребер, а у водія «Peugeot» - забої.

Слідчі Рівненського райуправління поліції розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керувала транспортним засобом у стані сп’яніння.  Автомобілі поміщено на спецмайданчик. У нетверезого водія також відібрані біологічні зразки, повідомляє поліція Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також