У Здолбунові поховали аж трьох воїнів (ФОТО)

6303 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові поховали аж трьох воїнів (ФОТО)

Мешканці Здолбунова віддали останню шану трьом воїнам - Петру Біляєву з П’ятигір, Олександру Карашевичу з села Новосілки та Артему Філюку.

 Про це повідомляє громада.

Петру Біляєву було 45. Він народився у П’ятигорах, любив рідних та своє село. Одразу після початку війни у 2014-му пішов захищати Україну. Підписав контракт із ЗСУ, воював на Донеччині та Луганщині, мав нагороди. Контракт поновив якраз перед повномасштабним вторгненням і знову став на захист країни. Загинув наш земляк 15 листопада в результаті ворожого обстрілу у Сватівському району Луганщини.

Олександра Карашевича з села Новосілки згадують як працьовиту та світлу людину. Свого часу він здобув спеціальність «Електрогазозварювальник», був добрим фахівцем своєї справи. Після 24 лютого пішов захищати Батьківщину. Отримав контузію, але після лікування знову вирушив на фронт. 12 листопада в результаті ворожого обстрілу на Харківщині Олександр Карашевич загинув. У нього залишилася мама, син та донька. Йому було 49.

Артем Філюк пішов до війська у 2019 році, тоді й підписав контракт зі ЗСУ. У кінці травня цього року Артем зі своєю частиною вже були на Донеччині, згодом - на Харківщині. У жовтні приїхав у відпустку та одружився. Обіцяв дружині обов’язково повернутися. Але 12 листопада внаслідок ворожого обстрілу на Харківщині Артем Філюк загинув. Йому було 27. У нього залишилися батьки, дружина та донька.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також