Убивцю 21-річної рівнянки бачили, але не затримали

2860 0

Ми у соцмережах:

Убивцю 21-річної рівнянки бачили, але не затримали

Поліція Рівненщини розшукує вбивцю 21-річної рівнянки Юлії Сокаль.

Про це розповів заступник начальника Рівненського районного відділення поліції Іван Теліга. Підозрюваний – 27-річний здолбунівчанин Микола Алексюк.

«Ми проводимо орієнтування з метою встановлення особи. Ми розміщуємо оголошення у соцмержах, на стовпах, ринках – в усіх місцях, де громадяни можуть встановити місцезнаходження вбивці. До нас надходять повідомлення про те, що підозрюваного бачили в тому чи іншому місці, але затримати його так і не вдалося».

Батьки дівчини також зверталися в поліцію з заявами, що убивця неодноразово погрожував Юлії. За словами Івана Теліги, в поліцію надходили три такі заяви:

«Ситуація неоднозначна, тому що батьки зверталися, а сама дівчина не мала претензій до даної особи. Тому говорити про те, що працівники поліції спрацювали неправомірно, я б не поспішав. Вона є повнолітньою особою і може сама вирішувати, з ким спілкуватися. На той час не було підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань по заявах батьків», – розповів Іван Теліга


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також