У Здолбунові судитимуть машиніста тепловоза, який зі спільниками крав дизпаливо з потягів Львівської залізниці

7706 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові судитимуть машиніста тепловоза, який зі спільниками крав дизпаливо з потягів Львівської залізниці

Рівненською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно машиніста тепловоза «Локомотивного депо Здолбунів» та двох його пособників, які заволоділи майном державного підприємства.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: слідством доведено, що обвинувачені здійснювали розкрадання дизельного палива з потягів АТ «Львівська залізниця». Своїми діями вони не лише завдали фінансових збитків підприємству, а й поставили під загрозу подальшу роботу тепловозів.

Чоловіків затримали під час вчинення злочину, коли вони, після зупинки тепловозів у лісі, пошкодивши пломбування паливних баків, відкачали з них майже 700 літрів дизельного пального. На вилучене майно судом накладено арешт.

Досудове розслідування проводили слідчі поліції. Санкція статті передбачає покарання -  обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 



 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також