У Здолбунові відкрили навчально-практичний центр сантехнічної освіти

570 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові відкрили навчально-практичний центр сантехнічної освіти

31-й навчально-практичний центр сьогодні відкрили у Здолбунівському вищому професійному училищі залізничного транспорту.

У цьому центрі не лише підвищуватимуть кваліфікацію працівники сантехнічної галузі. Тут зможуть готувати нові робітничі кадри за короткими програмами. Це дуже важливо для Рівненщини, яка сьогодні налічує понад 37 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Для таких людей перекваліфікація також вкрай необхідна.

-  Навчально-практичний центр створено завдяки державно-приватному партнерству. Відомий виробник сантехніки - компанія Grohe профінансувала 600 тис грн, обласна влада - 700 тис грн. Загальна вартість проєкту склала 1 млн 300 тис грн., - повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.Це важливий сигнал, коли світові компанії інвестують в Україну під час війни. Вони, як і ми, вірять у нашу Перемогу. Вкотре наголошу, що зайняті руки - опуститись не можуть. Впевнений, з цього центру після навчання вийдуть не одні "золоті руки", які робитимуть свій внесок у відновлення країни. Сьогодні зроблено ще один вагомий крок у нашій стратегії популяризації робітничих професій. Рівненщина стає столицею профтехосвіти в Україні, саме через створення навчально-практичних центрів. Далі буде.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також