У Здолбунові врятували курця, який ледве не загинув і отримав опіки ніг

941 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові врятували курця, який ледве не загинув і отримав опіки ніг

Сьогодні о 20:15 на спецлінію "101" надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному двоповерховому житловому будинку, що на вулиці Міцкевича у Здолбунові.

Рятувальники встановили, що осередок пожежі знаходиться в квартирі на другому поверсі. В апаратах захисту органів дихання та зору бійці ДСНС увійшли до вщент задимленої квартири.

На підлозі біля вхідних дверей рятувальники знайшли непритомного чоловіка. Його негайно винесли на свіже повітря та надали першу медичну допомогу. Потому бригадою швидкої медичної допомоги врятованого було доставлено до медичного закладу.
Його стан наразі оцінюють лікарі, але достеменно відомо, що чоловік отримав опіки ІІ-ІІІ ступенів ніг.

Пожежу у кімнаті загасили. Вогнем було знищено матрац, одяг та речі домашнього вжитку. Квартиру також вдалося врятувати. Поширення вогню на інші помешкання рятувальники не допустили. Евакуації мешканців будинку не проводилося.

Врятованим виявився чоловік, 1961 року народження. Наразі поліцейські з'ясовують, чи він є власником квартири.

Попередня причина пожежі - необережність під час куріння.

Варто додати, що чоловікові надзвичайно пощастило, адже він зміг зповзсти із палаючого матрацю на підлогу та попрямувати до виходу,  де його виявили рятувальники. Так щастить не усім.

Рятувальники Рівненщини закликають громадян дотримуватися правил безпеки у побуті. Не паліть у ліжку, особливо у стані алкогольного сп'яніння. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також