У Здолбунові затримали грабіжника

1734 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові затримали грабіжника

Про скоєний злочин восьмого жовтня повідомила продавчиня одного із магазинів у райцентрі, до якої звернулася 83-річна жителька села Здовбиця. Саме у цій крамниці орієнтовно півгодини тому вона купувала продукти, після чого її пограбував невідомий. Працівники карного розшуку Здолбунівського відділення оперативно встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний чоловік без постійного місця проживання і раніше судимий за майнові злочини.

Поліцейські з’ясували, що той підозріло крутився біля жінки похилого віку ще у магазині, запримітивши, куди вона поклала свій гаманець. Потім дбайливо запропонував пенсіонерці допомогу — спочатку на сходах, а затим — провів до будинку. Неподалік помешкання вихопив із кошика чорний пакет, де лежав гаманець, та побіг у невідомому напрямку.

Жінка самостійно пішла його шукати та повернулася туди, де купувала продукти. Продавчиня одразу зрозуміла, про кого йде мова, викликала поліцію та детально описала зловмисника.

Поліцейські виявили чоловіка в одній із місцевих недобудов. Він уже встиг витратити частину грошей на алкоголь.

За фактом грабежу слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування. Зловмисника затримали. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відкрите заволодіння чужим майном він вчинив, перебуваючи на іспитовому строку — у лютому цьогоріч судом був звільнений від відбування покарання за вчинення крадіжки, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також