У Здолбунові звільнили чиновника, який брутально повівся з підлітком - продавцем лепехи

3003 0

Ми у соцмережах:

У Здолбунові звільнили чиновника, який брутально повівся з підлітком - продавцем лепехи

У Здолбунові начальник відділу з питань комунального господарства, благоустрою та екології Здолбунівської міської ради Петро Горошко.напав на хлопців, які продавали лепеху. Йому не сподобалось те, що підлітки напередодні Трійці торгували у невстановленому місці.

Поширене у соцмережах резонансне відео з місця події засвідчило некоректну поведінку чиновника. Чиновник Петро Горошко просто перед камерою і на очах у десятків випадкових перехожих схопив за шию хлопця, який продавав лепеху біля ринку «Катеринівський» у Здолбунові. Юнак не порушив жодних норм законодавства, адже це була одноразова торгівля, яка ні благоустрою, ні екології не несла жодної загрози.

Позиція Здолбунівської міської ради і моя власна позиція як Здолбунівського міського голови є чіткою й  безкомпромісною: така поведінка посадової особи органу місцевого самоврядування – неприпустима. Будь-які зауваження та претензії мають висловлюватися винятково у коректній формі та без порушення норм етики поведінки і людських взаємин. Петро Горошко звільнився зі Здолбунівської міської ради за згодою сторін, - повідомив Здолбунівський міський голова Владислав Сухляк.-  Наголошую: ми живемо у цивілізованому суспільстві! І жодні обставини не є виправданням для порушень норм цивілізованого спілкування. Тим паче якщо йдеться про спілкування з неповнолітніми дітьми. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також