У жителів Рівненщини вилучили набої до автомата та гранату

1363 0

Ми у соцмережах:

У жителів Рівненщини вилучили набої до автомата та гранату

Житель Вараського району перевозив в авто 133 патрони, а у мешканця Дубенщини виявили гранату РГД-5. За обома фактами незаконного зберігання боєприпасів відкриті кримінальні провадження.

На блокпості, що у колишньому Зарічненському районі, поліцейські 16 лютого, зупинили автомобіль «Kia Sportage». Під час перевірки документів 25-річний водій помітно нервував.

За результатами огляду кросовера у наплічнику, який знаходився на килимку перед пасажирським сидінням, виявили набої до автомата калібру 5,45.

Слідчо-оперативна група відділення №2 смт. Зарічне задокументувала вчинене кримінальне правопорушення та вилучила 133 патрони. Від будь-яких пояснень житель Вараського району відмовився.

А от 47-річний житель Радивилова запевнив поліцейських, що знайшов поліетиленовий пакет із корпусом гранати РГД-5 і запалом до неї в лісовому масиві на стрільбищі. Викрили його працівники карного розшуку відділення №2 Дубенського райвідділу поліції за результатами поверхневої перевірки під час проведення превентивних заходів.

Вилучені боєприпаси скеровані для проведення експертизи, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення обом жителям Рівненщини про підозру.

Санкція частини 1 статті 263 Кримінального Кодексу України передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також