У жительки дубенського села знайшли коноплі та пристрій для їхнього вживання

979 0

Ми у соцмережах:

У жительки дубенського села знайшли коноплі та пристрій для їхнього вживання

В селі Рачин, що на Дубенщині, поліцейський офіцер Тараканівської ОТГ Андрій Левченко виявив наркотичну рослину – коноплі. Також він виявив пристрій для вживання наркотичних речовин. Син жінки визнав, що все це належить йому.

 Обшук у вище згаданому домогосподарстві поліцейський проводив вчора, 23 липня, відповідно до ухвали суду. Виявив посів рослин зовні схожих на рослини коноплі в кількості 12 шт.

«Також при огляді приміщення літньої кухні було виявлено предмет зовні схожий на пристрій для куріння наркотичних речовин, і 1 суху рослину зовні схожу на рослину коноплі. Все виявлено вилучено, і направлено на експертизу до Рівненського НДКЦ. В Дубенському відділі поліції по даному факту розпочаті 2 кримінальних провадження, відомості щодо яких внесені в ЄРДР за ст. 310 ч.1 і 309 ч.1 КК України. Також було встановлено, що посів рослин зовні схожих на рослини конопель здійснив син власниці домоволодіння, також останній повідомив що висушена рослина коноплі і пристрій для вживання наркотиків також належить йому», - інформує правоохоронець. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також