У жителя Рокитнівського району слідчі «закупили» канабіс

1152 0

Ми у соцмережах:

У жителя Рокитнівського району слідчі «закупили» канабіс

За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури, у ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинений повторно (ч. 2 ст. 307 КК України), правоохоронцями, у якості слідчого експерименту, здійснено контрольну закупку канабісу у жителя Рокитнівського району, 1959 року народження.

 Крім того, проведено 6 санкціонованих обшуків на території Рокитнівського району, за адресами проживання фігуранта та в приміщеннях, що належать його родині.

В результаті слідчих дій виявлено та вилучено наркотичні засоби – канабіс, вагою 2,5 кг, а також каміння, ззовні схоже на бурштин-сирець вагою 2 кг, незареєстровану мисливську рушницю, та інші речі, які свідчать про збут наркотичних засобів і психотропних речовин.

Наразі у кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Фігуранта кримінального провадження затримано на підставі ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування проводять працівники Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна. 

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також