У жовтні рівняни витратили на нові авто 2,6 млн доларів – рейтинг

1168 0

Ми у соцмережах:

У жовтні рівняни витратили на нові авто 2,6 млн доларів – рейтинг

Впродовж жовтня у Рівному та області придбали 85 нових автомобілів на загальну суму 2,6 млн доларів США.

Серед брендів найчастіше реєстрували автомобілі Toyota. Минулого місяця у Рівному придбали 15 таких автомобілів. Також популярними були Kia і Renault. Частка цих трьох брендів склала 44% від загальної кількості продажів у регіоні, – йдеться у рейтингу сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішою моделлю був кросовер Kia Sportage. Крім нього минулого місяця часто реєстрували Toyota RAV4 і Nissan Qashqai.

Минулого місяця на Рівненщині зареєстрували 70 кросоверів, що складає 82% від загального обсягу авторинку регіону. Частка машин з дизельними силовими агрегатами склала 29%. Щодо цінових сегментів, то 24% – автомобілі вартістю понад 35 тис. доларів США без врахування вартості додаткового обладнання.

Загалом в Україні впродовж жовтня в Україні зареєстрували 8,4 тис. нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 260 млн доларів США. Серед найдорожчих авто, які купували українці минулого місяця – один Rolls-Royce Cullinan, Aston Martin DBX, по одному Bentley FlyingSpur та Continental GT. Також минулого місяця зареєстрували один BMW 8-Series Coupe, чотири Mercedes-Benz AMG-GT 4-Door, сімнадцять Mercedes-Benz G-Class.

Нагадаємо, впродовж січня-вересня поточного року в Рівному та області придбали 620 нових автомобілів на загальну суму 18 млн доларів США.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також