У злодіїв знайшли автомат

2007 0

Ми у соцмережах:

У злодіїв знайшли автомат

П'ятеро мешканців Рівненської, Волинської та Житомирської областей вчинили низку крадіжок з магазинів та незаконно заволоділи чужим майном, вартість якого складає понад 200 тис гривень.

Зловмисники діяли уночі. Вживаючи заходи конспірації,  приїжджали на місце вчинення злочину на автомобілях на іноземній реєстрації. Для злому замків дверей використовувались відмички, викрутки та інші спеціально пристосовані предмети.

Цьогоріч у квітні вони обікрали магазин ювелірних виробів у смт.Мізоч Здолбунівського району, забравши звідти прикраси із золота і срібла.

Працівники поліції затримали спільників «за гарячими слідами» уночі 25 жовтня після вчинення ними чергової крадіжки з одного із магазинів на вулиці Київській у Рівному. Із салону автомобіля правоохоронці вилучили гроші, газовий балончик, розкладний ніж, дві бензопилки, викрутки, липкі стрічки, рукавички, балаклави. За місцем проживання одного із фігурантів кримінального провадження вилучено зброю – автомат «Калашникова» та 38 патронів до нього.

За погодженням із прокуратурою області 5 особам повідомлено про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому (ч.3 ст. 185 КК України). Вирішується питання про застосування до них запобіжних заходів.

Досудове розслідування здійснюють слідчі слідчого управління Головного управлінням Національної поліції в Рівненській області. Перевіряється причетність підозрюваних до вчинення подібних злочинів на території нашої та інших областей України, повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також