У Зорі збирають урожай сої

1860 0

Ми у соцмережах:

У Зорі збирають урожай сої

Золота осінь покликала в поля аграріїв, які зробили ставку на вирощування сої. І не прогадали. Культура прибуткова і щороку себе виправдовує. Упродовж багатьох років сіють сою і на полях, які обробляє ТОВ «Агрохолдинг Зоря», що в Рівненському районі. Цьогоріч бобові посіяли на площі понад тисячу гектарів. Тож молотити є що.

Соя, зрештою, як і кожна сільськогосподарська культура, вимагає уваги до себе. Впродовж року для хорошого врожаю її кілька разів обробляють від різноманітних хвороб та шкідників, і за сприятливих погодних умов вона щедро віддячує господарям гарним врожаєм.

На даний час зібрали культуру на площах 550 гектарів. За словами головного агронома агрохолдингу Сергія Прокопова, збирають сою в цьому році із врожайністю 28 центнерів з гектара. Комбайни працюють на полях біля села Зоря. Погожий тиждень працівники використовують сповна, бо восени кожна година для збору врожаю важлива, тож як спадає роса — комбайни та інша допоміжна техніка в полі.

В цей же час на землях агрохолдингу «Зоря» планують збирання врожаю насіннєвої кукурудзи і обробіток грунту на зяб: оранку, дискування, глибоке рихлення. Добрий господар про землю весь рік дбає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також