Убив, бо приревнував до чоловіка — у Рівному судитимуть турка

2493 0

Ми у соцмережах:

Убив, бо приревнував до чоловіка — у Рівному судитимуть турка

Поліцейські затримали громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві 38-річної рівнянки. Чоловіка розшукували більше тижня.

 Весь цей час він перебував у Бердичеві Житомирської області, а вчора повернувся до Рівного. Його правоохоронці виявили на території залізничного вокзалу, звідки доставили до районного управління поліції.

Затримання  Каратаса Екрема

Нагадаємо, 2 листопада в орендованій квартирі у Рівному знайшли закривавлене тіло жінки. Відомо, що вона подобово винаймала житло для іноземця Каратаса Екрема.

За словами затриманого, він у той день приревнував жінку, коли побачив її переписку з іншим чоловіком. Під час конфлікту наніс удари металевим кийком, що і стало причиною смерті жінки. Згодом - знаряддя вбивства викинув у смітник.

Із турком рівнянка познайомилася у соціальних мережах. У загиблої залишилися дитина та чоловік, який є громадянином Німеччини.

Заступник начальника поліції Рівненщини Сергій Крошко розповів, що Каратас Екрем після скоєного вирушив до Житомира, а звідти попутним транспортом дістався до Бердичева. У місті його зафіксували камери спостереження в магазині «АТБ», після чого з поля зору правоохоронців він зник. Учора поліцейським надійшла інформація, що розшукуваний у Рівному, тож їм вдалося його знайти і затримати.

На фото: Сергій Крошко

- Він не заперечує, що здійснив цей злочин. Питання екстрадиції наразі не обговорюється і його судитимуть в Україні. Нам вдалося зв’язатися з мамою затриманого завдяки його знайомим з Туреччини. Чоловіку загрожує більше 10 років позбавлення волі за особливо тяжкий злочин за ч.1 ст.115 ККУ. Остаточне рішення прийме суд.

Додамо, що сьогодні міський суд обрав запобіжний захід турку - тримання під вартою строком на 60 діб у слідчому ізоляторі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також