Убив на Рівненщині дерев'яною дошкою з паркану того, з ким пив горілку

4813 0

Ми у соцмережах:

Убив на Рівненщині дерев'яною дошкою з паркану того, з ким пив горілку

Третього травня близько восьмої години ранку до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що у лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеня доставили 28-річного жителя Вараського району. Попри вжиті реанімаційні заходи життя йому врятувати не вдалося.

 Слідчі Вараського районного відділу поліції встановили, що вночі напередодні у селі Щоків двоє місцевих жителів випивали неподалік водойми. Чоловіки почали конфліктувати, під час чого 18-річний парубок вирвав дерев’яну штахетину з паркану і завдав численні травми односельцю.

Наступного ранку батько, який проживає неподалік місця події, виявив сина без свідомості та викликав «швидку».

Із тяжкою численними травмами та переохолодженням потерпілого доставили до лікарні. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок набряку головного мозку, відкритої черепно-мозкової травми, перелому кісток черепа, крововиливу та забою мозку.Слідчі затримали 18-річного зловмисника. За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинили смерть потерпілого, затриманому повідомили про підозру за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Як з’ясували поліцейські, 18-річний юнак раніше не судимий, однак притягувався до адмінвідповідальності за вчинення дрібного хуліганства та куріння у громадських місцях. Між двома односельцями упродовж тривалого часу були неприязні стосунки.

Підозрюваному загрожує покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Нині хлопець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також