Убивство в рівненському під’їзді: підозрюють неповнолітнього

1258 0

Ми у соцмережах:

Убивство в рівненському під’їзді: підозрюють неповнолітнього

У під’їзді багатоповерхівки на вулиці Соборній, 279, що у Рівному в мікрорайоні «Ювілейний», ввечері 3 серпня сталося вбивство. Відомо, що цьому передував конфлікт між 16-річним хлопцем та 27-річним рівнянином. Молодший завдав старшому кілька ударів ножем, від яких той помер.

Говорять, що підозрюють у вбивстві сина помічниці судді міського суду Рівного Оксани Панас — Ірини Ющишиної. Сторона захисту доводить, що до 16-річного хлопця чіплялася компанія, яка розпивала у дворі алкогольні напої. Про загиблого відомо лише те, що сказали свідки — його звати Назар, він батько двох малолітніх дітей, воював.

Марія Юстицька, речниця поліції Рівненщини:

— Повідомлення про завдані тілесні ушкодження чоловікові у під’їзді багатоповерхівки надійшло 3 серпня близько 18:30. В ході конфлікту неповнолітній завдав чоловікові кілька ножових ударів. Попри вжиті реанімаційні заходи врятувати життя потерпілому не вдалося. Слідчі затримали 16-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За зовнішніми ознаками він був тверезий, втім, його іще освідуватимуть. За фактом умисного вбивства розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України.

У вівторок зранку Рівненський міський суд обрав підозрюваному міру запобіжного захисту на час слідства — тримання під вартою.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також