Убивця не пам'ятає, як перерізав горло знайомій у Рівному

1403 0

Ми у соцмережах:

Убивця не пам'ятає, як перерізав горло знайомій у Рівному

Рівненський районний суд виніс вирок 29-річному чоловіку зі Здолбунівщини, який перерізав горло своїй 38-річній знайомій. Аби уникнути покарання за вбивство, обвинувачений переконував, що знайшов потерпілу уже мертвою.

Він був знайомий із жертвою вже кілька місяців. У травні 2020 року жінка вперше запросила чоловіка в гості. Під час застілля в квартирі однієї з багатоповерхівок на вулиці Волинської Дивізії у Рівному між ними вночі виник конфлікт. Обоє перебували вже добряче напідпитку. Зі слів чоловіка, жінка нібито не пускала його спати до кімнати. Чоловік схопив ножа і наніс потерпілій не менше трьох різаних поранень шиї, таким чином перерізавши їй горло. Від отриманих травм 38-річна рівнянка померла на місці події.

Аби уникнути відповідальності, чоловік спершу повідомив своїм рідним, що знайшов знайому з перерізаним горлом, а вже його рідні подзвонили до поліції. Проте, слідством зібрано достатню кількість доказів, які підтверджують вчинення злочину саме цим чоловіком.

Рівненська обласна прокуратура повідомляє: навіть у ході судового розгляду обвинувачений своєї вини не визнав, мотивуючи тим, що нічого не пам'ятає. Втім, прокурор Рівненської окружної прокуратури у суді довів його вину умисному вбивстві жінки.  Вироком Рівненського районного суду 29-річного чоловіка засуджено до 12 років позбавлення волі.

Рішення суду законної сили ще не набрало, сторони можуть оскаржити його до апеляційного суду. Обвинувачений наразі перебуває під вартою. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також