Убивцю взяли під варту в залі суду

2559 0

Ми у соцмережах:

Убивцю взяли під варту в залі суду

Сергій Назарець з Сарненського району пробуде під вартою до 9 липня.

Нагадаємо, що вбивство сталося 7 квітня у селі Тріскині Сарненського району. Декілька молодих людей розпивали алкогольні напої, в тому числі і підозрюваний у вбивстві Сергій Назарець та загиблий Ігор Юскавець. Між братом вбитого та підозрюваним розгорілася словесна перепалка. Пізніше чоловіки розійшлися. А вже вранці знайшли тіло Ігора Юскавця.

Коли затримали Сергія Назарця, той зізнався у вбивстві та заявив, що вбив із мотивів помсти та вбиватиме і далі. Під час відтворення подій того вечора підозрюваний розповів, як вбивав свою жертву та зазначив, що вчинив це через помсту братові вбитого – за словесні образи. Підозрюваний не заперечував своєї провини, та і докази, зокрема кров вбитого на його штанах, свідчили про причетність до вбивства. Сергій Назарець розповів, що сорочку, якою обмотував камінь, яким вбивав, він спалив.

Рівненський міський суд обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці. Цей термін пройшов, а з огляду на те, що було призначено ряд експертиз, у тому числі і психічних, слідство просило у суду продовжити термін тримання під вартою. Втім суддя Ігор Довгий з Сарнеснького райсуду вирішив, що йому недостатньо попередньо зібраних доказів та відпустив під домашній арешт Сергія Назарця.  Через це обурені односельці вбитого пікетували райсуд, а прокуратура подала апеляцію.

І сьогодні її задовольнили. Сергія Назарця взяли під варту у залі Апеляційного суду, без визначення розміру застави. Він пробуде у слідчому ізоляторі Рівного до 9 липня, саме у цей день закінчується термін досудового розслідування скоєного ним вбивства.   

фото- Олени Кузменко, прес-служба Апеляційного суду Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також