Уболівальники просять на обід борщ та вареники

1735 0

Ми у соцмережах:

Уболівальники просять на обід борщ та вареники

Додатковий заробіток завдяки футбольному чемпіонату матимуть і рівненські ресторатори. Щоправда, дехто зізнається, не зовсім такий, як сподівались. І все ж вболівальників з багатьох європейських країн можна цими днями зустріти у Рівному — як не в готелі, то в ресторані чи кафе.

Ольга Слисюк, старший адміністратор готелю "Мир": — Найбільша група, яка у нас зупинялась — це вболівальники зі Швеції. Їх було близько сорока. Бронювали місця заздалегідь за кілька місяців. Крім того, жили у нас вболівальники з Німеччини, Нідерландів, Росії, Польщі. Хтось бронював місця за кілька тижнів, а хтось і без попереднього замовлення зупинявся. Живуть зазвичай у стандартних номерах. Ночують одну-дві ночі і їдуть далі. Поводяться як більшість вболівальників — іноді досить гучно, особливо в ресторані. Хоча особливих ексцесів не було. Наш готель завжди готовий приймати іноземних гостей, тож чогось особливого до чемпіонату з футболу ми не вигадували. Ціни не змінювали. Оксана Названова, управитель ресторану "Люблін" та "Айріш-Паб", що в готелі "Україна": — У готелі "Україна" на одну ніч зупинялась група з восьми вболівальників зі Швеції. В ресторані замовляли страви української кухні, зокрема, борщ з пампушками та запечений карп. Крім того, особливою популярністю користувались у них стейки з лосося та пиво місцевих виробників. Тетяна, старший адміністратор готельного комплексу "Айвенго": — У нас вже були вболівальники з Великобританії, Польщі, Нідерландів, Іспанії, Росії, Португалії, Білорусі. Зазвичай ночують від однієї до трьох ночей. Хто бронює місця через агентство-посередника, хто просто проїздом зупиняється переночувати. Замовляють стандартні номери напівлюкс. Їдять страви української кухні. П'ють пиво, горілку. До приїзду європейських вболівальників ми підготувались заздалегідь. Зокрема, в пабі поставили великий екран для трансляції футбольних матчів. У ресторані встановили екрани. Зранку для гостей зробили шведський стіл. Валерій Якимчук, директор готельного комплексу "Хутір": — Великі групи вболівальників у нас не зупинялись ночувати. Лише в ресторані обідають. Були голландці. Приїхали на великому оранжевому автобусі з прапорами Голландії. Дуже сподобались їм страви української кухні. Особливо вареники з лівером та кров'янка-картоплянка, яку куштували взагалі вперше. Крім того, замовляли борщ із щавлю, шашлик. Крім голландців, пообідати до нас заїжджали шведи, поляки, німці та хорвати. Для європейських вболівальників спеціально підготували розгорнуте меню англійською мовою. Ціни залишились на тому ж рівні, що і були до початку чемпіонату з футболу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також