Учасники АТО проходитимуть реабілітацію в РДГУ

1457 0

Ми у соцмережах:

Учасники АТО проходитимуть реабілітацію в РДГУ

За сприяння "Батьківщини" на базі психолого-природничого факультету РДГУ відкрили навчально-методичний центр. За словами декана факультету Віталія Павелківа, новостворений центр дозволить більш ефективно проводити соціальну і психологічну реабілітацію для учасників АТО та біженців із зони ведення активних бойових дій. Заняття проводитимуть індивідуально.

Ректор університету Руслан Постоловський наголосив, що цей навчально-методичний центр є найсучаснішим в Україні, й тепер викладачі вишу зможуть ефективніше працювати і допомагати українським військовослужбовцям. "Я вдячний колективу, декану та його заступникам за проведену роботу. Дякую голові обласної організації партії "Батьківщина" Миколі Кучеруку за допомогу у створенні цього центру", — наголосив ректор. Руслан Постоловський також зазначив, що будучи народним депутатом, Микола Кучерук зробив все можливе й неможливе, аби Кабмін добудував корпус гуманітарного університету. Тоді лише колишній міністр освіти Табачник зруйнував ці наміри, заявивши, що йому недостатньо аргументів для цього. Заступник голови обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Олександр Піченко зазначив, що як колишній "афганець" розуміє, наскільки важливою є психологічна реабілітація для людей, що побували на війні:

— Коли до нас у "Батьківщину" звернулися декан Віталій Павелків і його заступник Ігор Виговський з проханням допомогти створити такий центр, ми відразу погодилися. Адже розуміємо, що чим швидше цей заклад запрацює, тим швидше до мирного життя повернуться наші земляки. Це вже другий проект, який реалізуємо у стінах психолого-природничого факультету. Перед цим допомогли зі створенням зоологічного музею. Сподіваюся, за можливості будемо й далі допомагати.
Прес-служба РОО ВО "Батьківщина".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також