Учасників «BMW-club» покарать за порушення ПДР чи пробачать?

1542 0

Ми у соцмережах:

Учасників «BMW-club» покарать за порушення ПДР чи пробачать?

Центром Рівного сьогоддні промчала колона із автомобілів з прапорами і сигналять – знайте: це "BMW-club". Це ті хлопці, які дрифтують на "Екваторі".

Перший кадр – те, як колона із понад двох десятків авто проїжджає через перехрестя на Київській, в певні моменти блокуючи рух для інших авто, повідомляє Суспільне. Керівник "BMW club Rіvne" Олександр Муленко пояснив, чому поїздка із подарунками у Великомежиріцьку спецшколу відбувається саме так: гучно, із сигналами та навіть з порушенням ПДР. 

Журналісти запитали в управлінні патрульної поліції, якою буде їхня реакція на такий рух колони, зважаючи на відеодокази.

Як повідомила Суспільному речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко, відеодоказ може бути підставою для притягнення водія до адмінвідповідальності. Цей запис в управлінні детально вивчать.  Речниця додала, що порушення правил проїзду світлофорів тягне за собою штраф у розмірі 425 гривень, а в окремих випадках – складення протоколу за створення аварійної ситуації, що передбачає вилучення посвідчення водія. Учасників події встановлюють.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також