Учні на Рівненщині вторгували понад 120 тисяч гривень для військових

693 0

Ми у соцмережах:

Учні на Рівненщині вторгували понад 120 тисяч гривень для військових

Все для копійки піде на потрібні нашим захисникам речі.

 Зарядні станції, антидрони, тактичні навушники та авто. Про те, як мешканці Рівненщини продовжують допомагати ЗСУ, розповів голова ОВА Віталій Коваль:

 - 60 тисяч гривень на підтримку ЗСУ зібрали в Обласному науковому ліцеї міста Рівне. Благодійний ярмарок під патріотичним гаслом «Сила в єднанні» традиційно організовують самі ліцеїсти. Учні продають лоти, солодощі, страви української кухні, сувеніри та вироби ручної роботи. Зібрані кошти вже передали на придбання старлінка, зарядної станції для випускника ліцею, який служить в ЗСУ. Іншу частину грошей витратять на антидрони та автомобіль.
 
- Учні Стрільської початкової школи, що на Сарненщині, назбирали вже на другий дрон. Продаючи смаколики та вироби хендмейду, волонтери зібрали понад 10 тисяч гривень. Ці кошти витратять на FPV дрон-камікадзе.
 
- У Клесівській громаді на благодійному ярмарку вторгували понад 50 тисяч гривень. Захід організували до річниці утворення ТГ. Там продавали смаколики, різноманітні поробки, сертифікати. Зібрані кошти витратять на придбання авто для військового-земляка.
 
Окрім того, Сарненська міська рада придбала для захисників 91 пару тактичних навушників з мікрофонами та гаджети. Цінний вантаж вже доправили на місце дислокації. Такі навушники забезпечать збереження слуху нашим захисникам та допоможуть якісно виконувати бойові завдання, адже забезпечують близько 60% звукоізоляції.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також