Учні початкових класів у Здолбунові харчуватимуться безкоштовно

862 0

Ми у соцмережах:

Учні початкових класів у Здолбунові харчуватимуться безкоштовно

Міський голова Здолбунова ініціював програму «Здорові діти – здорова та успішна нація», яку підтримали депутати міської ради. Відтепер учні з 1 по 4 клас харчуватимуться в школах безкоштовно.

Як повідомив Владислав Сухляк на своїй Facebook-сторінці, основною метою цієї програми є збереження здоров’я дітей, підвищення рівня організації харчування шляхом забезпечення усіх школярів початкових класів безкоштовним, раціональним і якісним харчуванням. 

"Я переконаний, що здоров’я дитини починається з повноцінного харчування. Однак, тільки наші діти йдуть в школу, на голову батькам «падає» ще одна морока – що зробити, щоб дитина нормально харчувалась у школі. Не усі школи нашої громади забезпечували дітей гарячим харчуванням, та й не усі батьки, що не входять до пільгових категорій, можуть оплатити щоденне харчування дитини," - додав міський голова Здолбунова Владислав Сухляк.

До слова, відтепер на харчування однієї дитини буде розраховано 20 грн. Також розробники програми обіцяють, що меню відповідатиме нормам та порядку організації харчування у закладах освіти відповідно до однойменної Постанови КМУ від 24.03.2021.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також